Winactie voor Dwarsliggers en andere lezers

Oeps, ik zou maandag een nieuwe winactie online zetten. Maar dat ben ik dus helemaal vergeten. Gelukkig verloot ik een houdbaar cadeautje, dus hierbij alsnog de nieuwe winactie.

Deze week verloot ik een Dwarsligger. Als je me al langer volgt, weet je dat ik een groot fan ben van deze kleine boekjes. Voor iedereen die nieuw is hier en nog nooit van een Dwarsliggerboek heeft gehoord; het zijn kleine, lichtgewicht boeken, die je overdwars leest. En vergis je niet in het kleine formaat; het is gewoon echt een compleet/volledig boek.

Dwarsligger Vind haar

Wil jij deze zomer ook lekker dwars lezen in de trein, op de camping, in het vliegtuig of gewoon op je eigen balkon of tuinbank? Doe dan mee. Je maakt kans op Vind haar van Lisa Gardner. Deze Dwarsligger komt komende vrijdag uit, dus als je wint, ben jij één van de eerste dwarslezers die in dit spannende verhaal mogen duiken.

UPDATE: de actie is afgelopen.

 

UPDATE: MAAIKE heeft de Dwarsligger gewonnen. Gefeliciteerd!!!

Hoe doe je mee? Heel simpel. Laat een reactie achter onder deze blogtekst (die reactie komt dan ook online te staan, je mailadres niet!), of vul onderstaand formulier in (vergeet dan niet je mailadres in te vullen bij Wat je kwijt wilt, anders kan ik je niet bereiken!). Als je via het formulier reageert komt je reactie niet online te staan, ook je mailadres komt dus niet online. Eén keer invullen is daarom voldoende 😉

 

Komende zondag loot ik een winnaar!

P.S. Voor alle Dwarsliggerfans: de 2+1 gratis actie (KLIK) is weer begonnen. Jeuj!!!

 

Meer weten over Dwarsliggerboeken? KLIK DAN HIER. 

14 thoughts on “Winactie voor Dwarsliggers en andere lezers”

 1. JA! Ja! Ja! ik wil.. Dat zijn zulke spannende boeken!

  (ik klink hebberig he? Ja, sorry, ben ik ook 😀 )

  1. Maar ik gun anderen dat boek natuurlijk ook.. zo ben ik.

   (er staat nog steeds bij je voorstelstukje dat je op libelle te vinden bent?)

 2. Oh ja wat een coole winactie weer, heeeeel graag! Ik heb ‘tot op de bodem’ van Lisa Gardner onlangs gelezen, ook een heel goede thriller.

 3. Leukleukleukleuk ! Gek op dwarsliggers zeker in de vakantie. Ken de schrijfster nog niet, maar thrillersvind ik ook super. En zo vlak voor de zomermaanden, dus lekker de tijd om te lezen. Dus ja graag maak ik kans op dit boek.

 4. Heel lang mocht ik van mezelf niet lezen.. want begin ik.. dan stop ik pas wanneer het boek ‘uit’ is… Deze zomer voor het eerst sinds jaren op vakantie.. en heb mezelf beloofd dat ik dan.. en daarná ook … weer af en toe mag zwelgen in een boek!

 5. Super actie! Ik loot graag mee! Heb pas een paar Dwarsliggertjes!☹ kunnen er nog heel veel bij!😁 zou erg leuk zijn!

 6. Ben gek op dwarsliggers, vind ze iedeaal omdat ze niet zo zwaar zijn. Worden mijn handen/armen tenminste niet zo boos als ik te lang door lees 😉 En dat doe je met spannende boeken al heel snel!

 7. ik ben benieuwd hoe een dwarsligger bevalt,ik moet volgende maand een lange reis maken dus dan ijkt mij zo’n formaat boek erg handig.

 8. Deze wil ik zooooo graag! My alltimefavouritethrillerwriter! Heb alles tot nu toe gelezen van Lisa Gardner. Het wordt rijden naar Griekenland dit jaar, dus genoeg tijd om te lezen. Pick me, pick me 😀

  1. Hahaha Nina, je bent in ieder geval wel enthousiast. Ik zou willen dat ik jullie allemaal een dwarsligger kon geven. Maar helaas. Komende zondag loot ik. Eerlijk. Dus even afwachten nog of het lot je goed gezind is. En zo niet, wil je anders mijn eigen exemplaar lenen? Kan ook! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *