Winactie: win de dwarsligger Wees onzichtbaar van Murat Isik

Jeuj, eindelijk weer eens een winactie op Margje.nu.

Ik verloot een wel heel fijne Dwarsligger!

20180925_101753

Komende vrijdag komen er negen vrouwen bij mij aan tafel zitten. Voor mijn eerste leesclub. Leuk, en ook een beetje spannend. Want ik was nog nooit eerder bij een leesclub. En nu heb ik er gewoon zomaar eentje georganiseerd. 20180925_101807We lazen deze zomer allemaal de roman Wees onzichtbaar. En met een beetje mazzel kun jij die binnenkort ook lezen. Ik ga er namelijk eentje weggeven.

Wil jij deze Dwarsligger winnen? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost (die komt dan ook online te staan, alleen de reactie hoor, je mailadres niet! ) of vul onderstaand reactieformulier in (dan komt er niets online te staan, maar zie ik het wel in mijn mailbox, vul wel je e-mailadres in, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt!).

Het is weer herfst. Lekker lezen in bed of op de bank. Of, want dat is met een Dwarsligger ook handig; onderweg in de trein. Doe mee en win!

UPDATE; zie in de reacties; boek is verloot, Monique ontvangt binnenkort deze fijne Dwarsligger!

16 thoughts on “Winactie: win de dwarsligger Wees onzichtbaar van Murat Isik”

 1. De donkere dagen komen er weer aan.
  Tijd voor een mooi boek. Ik wil graag met het boek ‘wees onzichtbaar’ op de bank liggen.

 2. Hallo, wat een ontzettend leuke actie !
  Heb dit boek en de schrijver op tv gezien.
  Lijkt mij echt een heel mooi boek.
  Ben vaak in de Bijlmer geweest en heb mij vaak afgevraagd hoe het is om daar te wonen.
  Dat het boek in dwarsligger formaat is is helemaal handig omdat ik reuma in mijn handen heb.
  Echt een gaaf leuk boekje die ik graag zou lezen, waag bij deze dus een kansje 🙂

 3. Zou dit graag willen winnen voor mijn vrouw daar zij gek is op boeken lezen en met de donkere dagen en feestdagen in het verschiet is dit een heerlijke bezigheid. Nu maar heel hard duimen.!!!!!!!

 4. Ikzelf ben in een stabiel en liefdevol gezin opgevoed, dus voor mij is het moeilijk om me te verplaatsen in het gezinsleven van Meten. Des te meer ben ik benieuwd naar hoe dit Turkse gezin zich in Nederland gaat ontwikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *