Winnaar, excuses en hoe ik zelf ooit een surprise was

Soms is het gewone leven drukker dan je bloggen kan. De afgelopen dagen knutselde ik on- en offline aan cadeautjes voor mijn ouders. Die zijn vandaag precies 45 jaar getrouwd. Over een paar uur zitten we aan de thee met taart in een Landalvakantiehuisje. Samen met mijn broer en zijn twee meiden gaan we een weekendje lang spelletjes doen, uitslapen en bijkletsen. En vieren dat we er zijn. Dat mijn ouders ooit getrouwd zijn. Dat wij er daardoor zijn. Mijn moeder was onvruchtbaar, zo had de huisarts haar ooit verteld. Gelukkig maakte mijn vader dat niets uit. En gelukkig bleek het niet zo te zijn en waren ze heel blij met de twee kinderen die ze, surprise, surprise, toch kregen.

Maar goed, ik moest dus cadeautjes regelen, hielp met de boodschappen voor het weekend, regelde ondertussen de collecte voor Alzheimer die volgende week begint, werkte mijn werkuren, verzon een leuk theaterproject, kookte de groententas leeg en ging naar school om naar een presentatie van de klas van Oudste te kijken.

(Vroeger verveelde ik me nog wel eens. Dat heb ik nu ingepland voor week 2 van 2014. 😉 )

Ik klaag niet hoor. Het is alleen even bedoeld als excuus. Want ik ben namelijk helemaal vergeten iemand te loten voor #leukepostopmaandag Dat heb ik dan zonet tussen mijn tas inpakken en de post openen maar even gedaan. Kay is als winnaar uit de digitale loting gekomen! Mail je jouw adresgegevens even naar groeneolifant@live.com Kay? Leuke post versturen lukt me niet meer voor maandag, maar hé, op woensdag leuke post krijgen is ook fijn toch?!

Dat groeneolifantmailadres is trouwens ook het adres waar je je kunt aanmelden voor SinterMargje. Volgende week stuur ik je dan een mail terug met het adres van een andere deelnemer. Ik word helemaal vrolijk van alle blije berichtjes in mijn mailbox. Excuses aan iedereen dat ik niet deze week al lootjes verdeel, maar volgende week ontvang je dus echt je SinterMargje lootje. Zodat jij een “surprise” kunt verzorgen voor iemand anders.

Ga ik nu nog even mijn zwempak zoeken. Niet vanwege de regen die voorspeld wordt, maar vanwege dat zwembad bij het bungalowpark. Daar willen de kinderen vast naar toe. Dan aquagym ik maar even een rondje mee. Om die taart van straks er weer af te bewegen. Zodat ik binnenkort ook weer iets kan bloggen in de categorie Minder Margje. Echt, zie je, ik ben wel druk bezig, maar uiteindelijk doe ik alles voor jullie, met dit blog in gedachten! 😉

8 thoughts on “Winnaar, excuses en hoe ik zelf ooit een surprise was”

 1. Gefeliciteerd! Ook aan je ouders (en broer) natuurlijk.
  Geniet van het weekend, ontspan en probeer of je je een beetje kunt vervelen 😉
  Wij wachten rustig tot je er weer bent.

 2. Hahaha echt een Margje blog 🙂 maar je hoeft geen excuus aan ons te geven, we weten hoe druk je het vaak hebt. Nu was het wel heel erg druk ja,respect voor je dat je dit allemaal kon! Ik werd knettergek (heb hier al een beetje natuurlijke aanleg voor 😉 )Een heel fijn weekeind en ik ben heel blij dat die dokter het toen mis had en jij en je broer er toch kwamen! En ook heel veel respect voor je vader om toch met je moeder te trouwen Liefde is….

 3. Joehoe, wat een leuke verrassing op deze regenachtige vrijdag! En natuurlijk gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders! Ik vind het toch maar weer een prestatie, zeker met alle scheidingen tegenwoordig. Respect hoor! Ik vind het al bizar dat ik zelf bijna een jaar getrouwd ben 🙂 (we zijn al wel 10 jaar samen, dat wel dan weer)
  Geniet van je weekend en doe maar rustig aan hoor met de post :-).

 4. Gefeliciteerd met het 45 jarige huwelijk van je ouders! Wat mooi dat je ouders al zo lang samen gelukkig zijn. Dat zou ik ook wel willen.

  En een heel fijn weekend in het heerlijke landal toegewenst! Geniet ervan!

 5. Gefeliciteerd met het jubileum van je ouders.
  45 jaar getrouwd.
  Dat is een hele prestatie!
  En zeker ook respect voor je vader, dat je na die boodschap toch gewoon gaat voor t meisje dat je lief hebt.
  En echt geweldig dat de dokter het mis had.
  Stel toch dat we zo’n geweldige blog-ster hadden moeten missen.
  Fijn weekend! Geniet van alles en iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *